Emmas Skönhets Logotype

Fransförlängning

Bra att veta

Inför ditt besök

Rena fransar är a och o när du ska göra din fransförlängning. Är de inte helt rena så är risken att din förlängning åker av i förtid. Se därför alltid till att tvätta dina ögon rent från makeuprester innan ditt besök. Du kommer att få tvätta dina fransar igen precis innan du börjar för att vara på den säkra sidan. Använd heller inga oljeprodukter eller fransböjare dagen innan eller samma dag. Om du använder linser är det också viktigt att du tar ut dessa före ditt besök.

Under ditt besök

När du kommer så får du tvätta fransarna med ett skum. Sen går vi igenom vad vi ska ha för längd, böj och form på din förlängning. Jag tejpar ner dina underfransar så de inte är i vägen. Du blundar under hela behandlingen och när du öppnar ögonen har du fina fransar och en mer öppen blick.

Efter ditt besök

Du tvättar fransarna minst en gång per dag så att de håller sig rena och fräscha. Då håller din förlängning även bättre. Du ska inte använda oljeprodukter på fransarna, ej heller fransböjare. Borsta dem vid behov och pilla inte i onödan. Ingen mascara på din förlängning är tillåten. Hör av dig om det är så att du har några frågor eller om du tappar mycket fransar utan din egna de första dagarna.

Singelmetoden

Fransförlängning, singelmetoden

Singelmetoden är när man sätter 1st syntetfrans på 1st naturlig frans. Dessa är aningen tjockare än dina egna så det blir en fin mascaralook. Vi separerar noga så att ingenting sitter ihop. Ett nytt set tar ca 2 timmar att göra. Efter ca 3-4 veckor är det dags att fylla på din förlängning för att den hela tiden ska se snygg ut. Hur mycket fransar du har kvar efter 3-4 veckor beror på hur du sköter dem, hur du sover, om du varit sjuk mm.

Vi erbjuder både nyset och påfyllning.

Volumelashes

Fransförlängning, volumelashes

Med volumelashes kan du få glesa fransar till att bli fylliga då jag sätter alltifrån 2-8st tunna syntetfransar på 1st naturlig frans (antalet kan begränsas av dina naturliga fransar). Det blir väldigt fylligt och snyggt. Du kan få en väldig naturlig look eller mer dramatisk look beroende på hur många fransar du väljer per naturlig frans. Ett nytt set tar ca 3 timmar att göra. Påfyllning behöver göras efter 3-5 veckor. Hur mycket du tappar beror på hur du sköter dem, hur du sover, hur mycket du tappar naturligt samt om du är stressad eller sjuk.

Vi erbjuder både nyset och påfyllning.

Avbokning

Avbokning måste ske 48 timmar innan din behandling annars debiteras du hela behandlingsbeloppet.

Behandlingar som börjar mellan klockan 18 och 08, helg eller helgdagar debiteras med 100:- extra.

När du bokat din tid har du automatiskt godkänt mina bokningsregler.